Vorige slide
Volgende slide

moderne lifestyle producten voor huisdieren

Tegenwoordig worden huisdieren beschouwd als een volwaardig lid van het gezin. Net als jij heeft je huisdier een comfortabele leefomgeving nodig, waar jullie allebei kunnen ontspannen, spelen, eten en drinken.

Zou het niet mooi zijn als je de behoeften van je huisdier kunt combineren met je stijlvolle interieur?

Maak kennis met D&D HOME.

 

D&D HOME biedt een breed assortiment aan accessoires voor honden en katten, onderverdeeld in drie categorieën:

Eten & Drinken, Wonen & Relaxen en Spelen & Trainen.

Deze categorieën vervullen alle behoeften van je huisdier.

 

Onze producten zijn geïnspireerd op de laatste interieurtrends. D&D HOME producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit.

 

Het is onze missie om lifestyle artikelen te ontwerpen voor huisdieren en hun baasjes die innovatief en comfortabel zijn qua design, materiaalgebruik en functionaliteit.

Met D&D HOME creëer je een comfortabel en stijlvol interieur voor jou en je huisdier!

productimpressie

ETEN & DRINKEN

JASPER
eet- & drinkbak voor honden
zwarte stippen

Dit is de titel

JASPER
eet- & drinkbak voor katten
zand

Dit is de titel

PHIL
placemat
zand

ETEN & DRINKEN

Dit is de titel

BUDDY
opbergtas
LORE
slowfeeder voor honden
bamboe
JASPER
eet- & drinkbak voor honden
groen marmer

Wonen & Relaxen

Dit is de titel

REINA
kattentunnel

Dit is de titel

BOB
hondenkussen
beige

Dit is de titel

QUINCY
kattenbed
grijs

Wonen & Relaxen

HOLLY
hondenkussen
MELLE
modulaire krabpaal
sisal

Dit is de titel

CELIA
ergonomisch hondenkussen
taupe

Spelen & Trainen

Dit is de titel

DENTE
katoenen touw hondenspeeltje
palissander

Dit is de titel

LATIF
kattenkruid schopkussen

Dit is de titel

KAYLI
chenille hondenspeeltje

Spelen & Trainen

ROCCO
kattenhengel
groen
ICEFLOWER
hondenspeeltje
beige/oranje

Dit is de titel

LOVI
kattenhengel

NIEUW

NIEUW

BO, BIX & BELLE

kattenspeelgoed concept

KIEZEL COLLECTIE

hondenkussens, plaids en hoofdkussens

SPIKE, MOLLY & BOWIE

schopkussens

Zorg ervoor dat je een kattenhaarverwijderaar in huis hebt voor eigen gebruik!

ARCHIE is niet alleen ideaal om te krabben, maar als je kat er op zit wordt de stofzuiger ook veel minder griezelig!

Katten zijn niet alleen jagers maar ook prooidieren. Ze moeten zich dus kunnen verstoppen "voor roofdieren" om op hun gemak te zijn! Ze verstoppen zich ook graag tijdens een leuk spel met een hengel.

Gebruik de LOU socialisatietool onder de kin van je kat, op haar wangen, achter haar oren en tussen haar oren en ogen.

Geef je kat iets lekkers telkens als je een paar keer langs haar lichaam strijkt, zij zal beginnen een positief verband te leggen met jouw handbewegingen en zal dol worden op het hele proces!

Verwijder klitten eerst voorzichtig en zonder te trekken met je vingers uit de vacht van je kat voordat je deze borstel gebruikt. Zorg ervoor dat je nooit haren uittrekt die nog vastzitten aan het lichaam van je kat.

De meeste katten worden niet graag gekamd. Maak er dus iets leuks van en strijk slechts een paar keer per sessie en geef na elke strijkbeweging iets lekkers. 

Gebruik FAYE als een "playground" van twee verdiepingen en zet het platform om te rusten en dat om te spelen en te krabben apart, of splits FAYE op en zet de onderdelen op verschillende plaatsen.

Plaats de krabblokken verspreid over het hele huis zodat je kat er altijd eentje dichtbij heeft. Als je kat zich onveilig voelt, kan zij op FREYA springen en zich meteen veiliger en gelukkiger voelen. 

Je kan de MAEVE ook gebruiken op sofa's, keukentafels of andere meubels. Je kat zal het fijn vinden om haar eigen veilige plaatsje te hebben.

Als het spelletje gedaan is, houd je de speeltjes veilig door ze ver weg in een gesloten doos of kast op te bergen.

Je kunt veel meer leefruimte in de hoogte voor je kat creëren door deze mooie DAVID-planken te gebruiken om de bovenkant van bestaande kasten en kleerkasten toegankelijker te maken.

Katten slapen om het even waar zij willen in huis. Door hun "instinctieve" slaapplaatsen na te bootsen, kunnen wij katten ertoe aanzetten in bepaalde plaatsen te slapen en ervoor zorgen dat zij zich daar volledig veilig voelen.

De muren als slaapplaats voor je kat gebruiken geeft zoveel voldoening en laat je kat toe om haar leefruimte uit te breiden.

Door de favoriete slaapplaats van wilde katten na te bootsen kunnen wij katten ertoe aanzetten in bepaalde plaatsen te slapen en ervoor zorgen dat zij zich daar volledig veilig voelen.

Op eender welke manier wij ervoor kunnen zorgen dat onze kat langer eet, hoe minder tijd zij heeft om zich zorgen te maken, gestresseerd of verveeld te zijn!

Zorg ervoor dat je kat de hele dag door bij voedsel kan komen. Geef niet 'vrijuit' voedsel, maar bied altijd droge brokken aan in verrijkingskommen zoals SUE of IGGY. Zorg voor verschillende voederplaatsen over het hele huis en ver weg van haar waterkommen.

Plaats meerdere ACE drinkkommen over het hele huis op zowel veilige plekken als in doorgangen om je kat tot drinken aan te zetten. Zet waterkommen NOOIT naast een voedselkom want voor katten is dat zeer onnatuurlijk.

Katten zijn niet alleen jagers maar ook prooidieren. Ze moeten zich dus kunnen verstoppen "voor roofdieren" om op hun gemak te zijn! Ze verstoppen zich ook graag tijdens een leuk spel met een hengel.

Als het spelletje gedaan is, stop je MOOSE veilig in een gesloten doos. Geef het speeltje na een paar dagen terug. Op die manier wordt je kat de speeltjes die op de grond liggen niet beu, ze zijn toch 'dood' :).

Veel katten zijn absoluut DOL op water. Zorg dus voor meerdere drinkplaatsen in het hele huis en zorg er ook voor dat je kat met het water kan spelen. Gebruik verschillende soorten waterkommen en bedek je vloer tegen vlekken zodat iedereen blij is!

In het wild plassen en ontlasten katten zich op verschillende plaatsen. Zorg er dus voor dat je minstens twee kattenbakken hebt als je één kat in huis hebt. Voeg er voor elke bijkomende kat een extra kattenbak bij. Dit is de allerbeste tip om je huis op elk moment netjes te houden!

Stop de kattenspeeltjes in een doos samen met onze I LOVE HAPPY CATS HERB MIX zodat de speeltjes deze geweldige kruidengeur kunnen absorberen. De 100% natuurlijke mix ontspant je kat, laat hun stress los en moedigt aan om te spelen.

Als je bij het spelen met je kat de speeltjes heen en weer beweegt, doe dat niet te snel, maar ook niet te traag. Zorg ervoor dat je kat het moeilijk kan aanraken of grijpen!

Als de speeltijd voorbij is, berg je het speeltje veilig op in een gesloten doos met de Happy Cats kruidenmix. Haal het er na een paar dagen weer uit om je kat bezig en geïnteresseerd te houden. Weet dat geluid, beweging en geur de belangrijkste factoren zijn om je kat op haar prooi te doen jagen!

Geef je kat iets om op te kauwen op verschillende plaatsen in huis. Verstop deze snack voor je kat, op een hoge plaats of in een verfrommelde krant gewikkeld op een van haar verkenningsroutes, en je zal versteld staan hoe leuk dit is! 

Door je kat elke week correct te verzorgen maak je van de verzorging een leuke ervaring, geef je jouw kat een gezondere vacht en verminder je knopen.

Zorg voor een poepemmer naast elke kattenbak, dat bespaart je tijd en zal je motiveren om de kattenbak vaker schoon te maken. 

Zet naast elke kattenbak een poepemmer. Dat bespaart je tijd en zal je motiveren om de kattenbak wat vaker schoon te maken.

In het wild plassen en ontlasten katten zich op verschillende plaatsen. Zorg er dus voor dat je minstens twee kattenbakken hebt als je één kat in huis hebt. Voeg er voor elke bijkomende kat een extra kattenbak bij. Dit is de allerbeste tip om je huis op elk moment netjes te houden!

Trappelkussens zijn een ideale prooi die je aan je kat kunt geven na een interactief jachtspelletje met de CONNOR hengel. 

Het staat vol tips en trucs om van je geliefde kat een gelukkige kat te maken.

Het staat vol tips en trucs om van je geliefde kat een gelukkige kat te maken.

Stop er voor jezelf ook een kattenhaarverwijderaar in!

Train je kat om haar reismand leuk te vinden door er het hele jaar door haar bed van te maken.

 

Beloon je kat als zij ernaar kijkt, de tas aanraakt, besnuffelt, er in zit, er in slaapt, enz. Zodra je kat zich op haar gemak voelt in de tas, laat je haar 1 minuut, dan 2 minuten, 3 minuten zitten en ga je met haar de trap op en af, zet je haar in de auto, laat je haar luisteren naar de draaiende motor en rijd je met haar het blokje om. Rond elk 'ritje' af met een lekker bordje nat voer en je kat zal de tas stilaan associëren met prettige gebeurtenissen.

Stop er voor jezelf ook een kattenhaarverwijderaar in!

Bewaar dit zakje in een gesloten doos en stop er al je kattenspeeltjes bij zodat ze de fantastische geur van de kruiden kunnen opnemen. Geef en verwijder elke dag nieuwe speeltjes zodat je kat gemotiveerd blijft! 

Als het spelletje gedaan is, stop je ALFIE veilig in een gesloten doos. Geef het speeltje na een paar dagen terug. Op die manier wordt je kat de speeltjes die op de grond liggen niet beu, ze zijn toch 'dood' :).

Zorg voor meerdere plaatsen in huis waar je kat kan eten, 

want katten moeten kunnen kiezen!