eten & drinken

Laat deze selectie moderne drink- en voerbakken u inspireren. Elk item is speciaal ontworpen met het welzijn van uw kat in gedachten.

collectie

ontworpen

in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

ontworpen in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

Video afspelen

IGGy

De slow down eetkom IGGY is een mooie design verrijkingskom met 3 kommen van verschillende hoogtes. Het stimuleert je kat om op een speelse manier te eten en doet haar ook trager eten, wat goed is voor haar lichamelijk en geestelijk welzijn.

Het voedsel op meerdere plaatsen in huis aanbieden met verfijnde kommen zoals de IGGY is goed voor je kat en voorkomt verveling, stress en overgewicht.

De stijlvolle artisanale keramische kommen staan op een houten schijf die hen stabiel houdt wanneer je kat haar poten gebruikt bij het eten. De beschermstippen onderaan voorkomen krassen op de vloer en houdt IGGY op zijn plaats.

Video afspelen

ace

De grote drinkkommen ACE zijn beschikbaar in 2 maten. Katten drinken van nature niet gemakkelijk doordat zij in het wild voldoende gehydrateerd worden door levende prooien te eten. Een optimale wateromgeving die hen stimuleert om te drinken is dan ook erg belangrijk voor hun welzijn.

Wij geven onze katten graag grote lage kommen zoals ACE die op kleine waterplassen lijken en ervoor zorgen dat hun uiterst gevoelige snorharen de rand niet raken!

ACE drinkkommen zijn gemaakt van hoogwaardige keramiek die de smaak van het water minder aantast dan plastic en die ze vaatwasserbestendig maakt. De beschermstippen onderaan voorkomen krassen op de vloer en houden de kom op zijn plaats.

ACE is verkrijgbaar in twee maten en twee kleuren.

Video afspelen

sue

SUE is een prachtige slow down voedselkom met hindernissen in drie vormen, namelijk 'druppel', 'stip' en 'golf'. Katten eten meestal 15-20 keer per dag gedurende een paar minuten. Als wij de voedingstijd iedere keer wat langer kunnen maken, zal dat bevorderlijk zijn voor de gezondheid en het geestelijk welzijn van je kat. Katten moeten kunnen jagen en tijd besteden aan het opeten van hun prooi en dat gedrag willen wij stimuleren.

 

Onze kommen zijn gemaakt van hoogwaardige keramiek die de smaak van het voedsel niet aantast en gezonder is dan plastic.

 

SUE is vaatwasserbestendig. De beschermstippen onderaan voorkomen krassen op de vloer en houden de kom op zijn plaats.

Video afspelen

lex

De siliconen likmat met noppen LEX voorkomt het opschrokken van voedsel en gaat verveling tegen. Hij biedt katten een leuke manier om hun tong te gebruiken bij het eten van nat voer, droge brokken of snacks. Je kat geniet langere tijd van haar voedsel en bovendien heeft de mat een kalmerend effect.

 

De LEX-mat heeft zuignappen aan de onderkant zodat hij op zijn plaats blijft op de vloer. Het siliconenmateriaal is vaatwasserbestendig.

 

De mat kan worden gevuld met paté of een vloeibare snack, en als je hem in de diepvriezer stopt, biedt hij je kat een heerlijk koude snack tijdens warme periodes.

Video afspelen

SUZY

SUZY is een stijlvolle snackmat voor katten gemaakt van zacht vilt. Verstop de favoriete lekkernijen van je kat tussen de lussen van het vilt en laat je kat spelenderwijs zoeken naar lekkernijen. SUZY is niet alleen een verrijking voor je kat, maar past ook naadloos in je interieur. Suzy is voorzien van een anti-slip bodem.

Video afspelen

jill

Veel katten spelen graag met hun water! Maakt je kat er een zootje in huis van als zij eet of drinkt? JILL is een stijlvolle onderlegger die is ontworpen in zwart en gebroken wit. Het heeft een waterbestendige onderkant.

Plaats de water- of voedselkom van je kat op de absorberende katoenen onderlegger om de vloer netjes en krasvrij te houden.

JILL is verkrijgbaar in twee maten en vier kleuren. JILL is afwasbaar en compatibel met alle drink- en voerbakjes uit de I love Happy Cats lijn, IGGY, ACE en SUE.

Video afspelen

Vrolijke katten snacks

Onze HAPPY CAT SNACKS zijn verkrijgbaar in vier smaken:

Kip & Konijn, Eend, Kalkoen en Rund.

 

Kauwen maakt deel uit van de jachtroutine van katten en veel katten krijgen niet genoeg te kauwen. Deze vleesrijke kauwsnacks hebben een vleesgehalte tussen de 86 en 91% en bieden volop gelegenheid om te knabbelen en zijn ook een sterke motivator bij het trainen van katten. Je kat regelmatig belonen met deze lekkere snoepjes draagt bij tot haar welzijn, toont dat je haar graag ziet en versterkt de band tussen jullie. hun welzijn, toont je liefde en versterkt de band met je kat.

 

Geen toegevoegde suikers en kleurstoffen!

eten

Katten zijn van nature solitaire jagers en hebben enorm baat bij een gezonde, natuurlijke en veilige manier van eten.
Zo zetten we eten op verschillende locaties in de woning, ver weg van het water want dat is onnatuurlijk,
en laten we onze kat liefst werken voor hun eten.

Je kan kiezen voor een combinatie van verrijkingskom (IGGY), een slow feeder (SUE) of likmat (LEX). IGGY, langzame voederbak SUE, snackmat SUZY of 
likmat LEXZo worden droogvoer, natvoer en snacks nog meer fun voor je kat!

Beloon je kat regelmatig met onze heerlijke HAPPY CATS SNACKS het draagt bij aan het welzijn van je kat,
toont je liefde en versterkt de band met je kat. 

drinken

Een optimale wateromgeving is erg belangrijk voor katten, omdat ze van nature niet gemakkelijk drinken. Je kan wateropname stimuleren door drinkkommen die afgestemd zijn op de noden van je kat. Een drinkkom ACE gemaakt uit hoogwaardige keramiek met grote diameter is ideaal om ze voldoende te laten drinken, omdat de snorharen de randen niet raken. Plaats de drinkkom op 30 cm van de muur zodat je kat tussen de muur en de kom kan zitten, dat vindt ze geweldig!

Katten spelen graag met water, een mooie watermat JILL die aansluit om de vloer te beschermen vult perfect aan.