voor gelukkige baasjes

Een prachtige selectie van leuke en nuttige items voor Happy Cat-eigenaren.

collectie

ontworpen

in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

ontworpen in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

Video afspelen

PHOEBE

PHOEBE is een multifunctionele transporttas voor je kat. Hij bestaat uit een kattendraagtas, huis en bed/mand ineen.

Je kunt het onderste deel van de mand gebruiken om je kat eraan te laten wennen zonder de link met een vervelende gebeurtenis zoals een bezoek aan de dierenarts. Het bed kan uit de mand worden gehaald en is wasbaar. De zachte materialen en ronde vorm geven de kat een veilig gevoel.

PHOEBE heeft een handvat aan de bovenkant. De handige vakjes aan de achterkant van het bovenste gedeelte en aan de voorkant van de mand maken dit item compleet. Deze zijn perfect om het paspoort en de medicijnen van je kat in op te bergen.

Video afspelen

MEGAN

MEGAN is een slimme organizer voor speelgoed en verzorgingsaccessoires. Perfect voor op reis of thuis. De vakken en compartimenten bieden een geschikte plek voor alle items.

 

Plaats een kattenspeeltje met I ♥ Happy Cats HERB mix in de afsluitbare zak zodat het speeltje de geur kan absorberen. Dit maakt het speeltje aantrekkelijker voor je kat.

Video afspelen

BOEK

Anneleen Bru neemt je mee op een heerlijk pragmatische, maar nuchtere reis door de intieme wereld van de huiskat in onze huiskamer, met al zijn natuurlijke instincten en mysterieuze gedragingen. Dit boek biedt inzicht in gedragingen en ook in veelvoorkomende misverstanden. Het staat vol tips en trucs om van je geliefde kat een gelukkige kat te maken. 

Video afspelen

HAPPY CAT BORDEN

De HAPPY CATS kattenborden zijn een mooie en leuke aanvulling in je interieur. Ze laten weten dat er in en rond het huis een of meer katten wonen die gelukkig zijn en dat je dat graag zo wil houden! Leuke borden voor je bezoekers, met prachtige foto's en coole maar tegelijk ook leerrijke quotes waarachter heel wat waarheid schuilgaat. Deze borden laten iedereen weten dat hier een echte liefhebber van gelukkige katten woont!

onderweg

Een transporttas die veilig is en voor het gemak thuis kan worden neergezet, comfort en een positieve associatie voor de kat is belangrijk, zowel voor kat als baasje. Onze transporttas PHOEBE voldoet hieraan, de perfecte keuze voor een prettig en veilig transport.

Thuis

Met de kattenbordjes laat je iedereen weten dat er één of meerdere happy cats rondlopen in huis. Leuke borden met mooie foto’s en toffe quotes waar een Happy Cats waarheid achter schuilt. Met deze borden laat je iedereen weten dat er een echte kattenliefhebber woont!


Een minder leuke toevoeging aan het interieur is al dat zwerfspeelgoed dat overal te vinden is. Om dit probleem op te lossen hebben we een trendy speelgoedopberger MEGAN ontworpen. Je kunt hem niet alleen gebruiken voor speelgoed, maar ook om je verzorgingsspullen in op te bergen.

boek

De missie van Anneleen Bru is om katten gelukkiger te maken. Dat doet ze door zoveel mogelijk leuke, gemakkelijke en wetenschappelijk onderbouwde info te geven aan kattenliefhebbers over het gedrag van hun kat. In de Happy Cats boeken lees je er alles over!