hygiëne & sanitair

Een reeks hygiëneproducten die nauwkeurig zijn ontworpen volgens de behoeften van je kat.

collectie

ontworpen

in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

ontworpen in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

Video afspelen

DEAN

De kattenbak DEAN is het ultieme kattentoilet voor blije katten. Een optimaal toilet is een van de belangrijkste manieren om je kat blij te maken!

DEAN is een moderne en minimalistische kattenbak met afgeronde randen die groot genoeg is om je kat er vrij in te laten ronddraaien. De randen zijn hoog voor de veiligheid en de ingang zit vooraan. Wanneer je kat naar het toilet gaat kan zij haar omgeving in het oog blijven houden, waardoor de kattenbak een zeer veilige plaats is om te gebruiken.

DEAN is ook ideaal voor katten die rechtopstaand plassen.

DEAN heeft een flexibel en mooi design, gebruiksvriendelijke handgrepen en is gemaakt van 98% gerecycleerd BPA-vrij plastic, waardoor het niet giftig is. Alle katten zullen er zo dol op zijn!

DEAN is verkrijgbaar in twee kleuren!

Video afspelen

Daisy

De microvezelmat DAISY is speciaal gevormd om perfect te passen bij de DEAN kattenbak. De speciale vezels op het zachte oppervlak van de mat houden de pootjes van je kat proper en vangen kattenbakvulling op wanneer je kat uit het toilet stapt. DAISY droogt snel bij een klein ongelukje. Met de mat houd je de omgeving van de kattenbak langer netjes. Wasbaar op 40°C.

 

DAISY is verkrijgbaar in twee kleuren!

 

Wasbaar op 40°C.

Video afspelen

DYLAN

Houd je kattenbakvulling langer proper met de fantastische DYLAN poepschep. De DYLAN schep is groot en extra stevig.

 

Hij is gemaakt van metaal en de mooie houten FSC handgreep ligt makkelijk in de hand.

 

Dankzij de grove filterstructuur valt de kattenbakvulling gewoon terug in de bak. Door de afgeronde hoeken kun je de poep ook makkelijk opscheppen. DYLAN is de meest efficiënte poepschep die je ooit zal gebruiken!

 

DYLAN is ook makkelijk schoon te maken, waardoor je tijd bespaart. 

Video afspelen

DEVIN

De DEVIN geurloze kattenbakvulling biedt de beste kattenbakvulling die je kat ooit heeft gebruikt. Katten hebben duizenden jaren geleefd en zich ontwikkeld in een woestijnachtig klimaat en daarom verkiezen ze een geurloze, fijne kattenbakvulling die zacht is voor hun gevoelige pootjes.

Voor jou als verzorger is de DEVIN kattenbakvulling makkelijk en zuinig in gebruik doordat deze natuurlijke klei zeer absorberend is en zeer snel klontert. Deze 100% witte bentoniet kattenbakvulling geeft nauwelijks stof af en bijgevolg blijven de pootjes van je kat en je vloer droog en proper. Je kat zal er dol op zijn!

Sanitair

Een optimale kattenbak is de sleutel tot zindelijke en gelukkige katten. 1 kat heeft minstens 2 kattenbakken nodig want ze doet haar kleine en grote behoefte graag op verschillende plaatsen. Een grote ronde bak DEAN die aan de bovenkant open is, gevuld met een fijn, klonterend en stofvrij kattengrit DEVIN zonder parfum zorgen voor de ultieme plaats.


Een DAISY-mat  die speciaal is gevormd om te worden gecombineerd met DEAN om de korrels vast te houden en een grote metalen schep DYLAN maken het pakket compleet.