spelen & jagen

Hoe houd je jouw kat fit en gelukkig? Deze selectie van prachtig ontworpen kattenspeeltjes zou wel eens het antwoord kunnen zijn.

collectie

ontworpen

in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

ontworpen in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

Video afspelen

NALA

NALA is een stijlvolle grijze speelkubus. Hij vormt een fantastische verstopplaats of een heerlijk speeltje dat makkelijk rolt, want hij is gemaakt van vilt en is daardoor zo licht. Door de vele kijkgaten wordt een verstop- en jachtspelletje nog zoveel leuker. De gaten zijn op specifieke voor de kat geschikte plaatsen aangebracht, zodat zij zich veilig en altijd in controle voelt. Dankzij de velcrostrips is de vilten NALA-kubus makkelijk in elkaar te zetten en op te bergen na gebruik.

Video afspelen

CONNOR

De CONNOR is het ultieme jachtspeeltje voor Happy Cats. De 97cm lange telescopische en flexibele hengel is voorzien van een 90cm lange koord en een kartonnen vliegende prooi. Die prooi vliegt en klinkt net als een echte vogel!

Dit spel houdt de kat fit en verlaagt stress. Dit CONNOR-speeltje wordt gebruikt voor de eerste van drie jachtfases: een prooi achternazitten! De tweede fase is het 'doden' van de prooi, de derde fase is het opeten ervan. Wat is het geheim om succes te hebben? Je kat mag de prooi niet vangen. Je kan de prooi in de lucht laten vliegen of over de vloer bewegen. Doe dit ongeveer 5 tot 7 keer per dag gedurende 2 tot 5 minuten.


De prooien kunnen worden vervangen door de CONNOR navullingen, die verkrijgbaar zijn in twee verschillende ontwerpen!

Je kunt ook ander speeltjes aan de CONNOR hengel bevestigen.

Video afspelen

ZENO & ZOEY

Met het ZOEY of ZENO trapkussen kan je kat naar hartenlust spelen, trappen en knuffelen. Dit schattige katvormige speeltje is gemaakt van teddystof en katoen.

 

Het kussen heeft knisperfolie in zijn lijfje en bevat een zakje waarin je onze fantastische Happy Cats kruidenmix kan stoppen of een andere geur die je kat graag heeft. Kruiden zoals gedroogde valeriaanwortel, kattenkruid en matatabi veroorzaken een uitgelaten reactie die ervoor zorgt dat je kat haar prooi wil 'doden'.

 

De vorm van dit speeltje lijkt perfect op de vorm en grootte van natuurlijke prooien van katten in het wild, waardoor je kat kan imiteren hoe zij met een prooi omgaat. Je kat zal het speeltje stevig vastpakken met haar voorpoten en er dan in bijten en ertegen trappen met haar krachtige achterpoten. Een echte must-have voor elke kat.

Video afspelen

ALFIE

ALFIE is een klein kattenspeeltje in de vorm van een kat. Het is een schattig prooitje dat je makkelijk aan de CONNOR hengel kunt bevestigen om er een interactief jachtspelletje mee te spelen. Vervang je prooi af en toe om je kat geïnteresseerd te houden. Na de jaagfase haal je het speeltje van de hengel om de trapreactie van je kat uit te lokken die de spanning verlicht.

Dit ALFIE speeltje is gemaakt van interieurstof met knisperfolie binnenin. Het zal je uren speelplezier geven en houdt je kat fit en gezond.

Video afspelen

VROLIJKE KATTEN

De HAPPY CATS zijn kleine canvas speeltjes met een belletje en een leuke kattentekening. De tekening komt uit de boeken van Anneleen Bru. Een schattig prooitje dat je makkelijk kan vastmaken aan de CONNOR-hengel om er een jachtspelletje mee te spelen. Na afloop van de jacht haal je het speeltje van de hengel om de trapreactie van je kat uit te lokken die de spanning verlicht. Het zal je urenlang speelplezier geven en houdt je kat fit en gezond. 

Video afspelen

JUNE, jave & joy

JUNE, JAVE & JOY zijn kleine kattenspeeltjes gemaakt van teddystof met speelse waterhyacint-accenten.

 

Het is een schattig prooitje dat makkelijk kan worden vastgemaakt aan de CONNOR-hengel om er een jachtspelletje mee te spelen. Na afloop van de jacht haal je het speeltje van de hengel om de trapreactie van je kat uit te lokken die de spanning verlicht. Het zal je urenlang speelplezier geven en houdt je kat fit en gezond. 

Video afspelen

happy cat etui

De I LOVE HAPPY CATS buidel is een handig zakje gecombineerd met de fantastische Happy Cats kruidenmix van 3 krachtige kruiden: gedroogde valeriaanwortel, kattenkruid en matatabi. De mix is 100% natuurlijk en veroorzaakt een uitgelaten reactie bij je kat.

 

Vul de buidel met de kruidenmix en stop hem in een doos met kattenspeeltjes. De speeltjes nemen de geuren op en je kat zal ze als nieuw ervaren! De Happy Cats kruidenmix ontspant je kat, verlaagt stress en moedigt haar aan tot spelen.

Video afspelen

happy cat kruidenmix

Deze fantastische Happy Cats kruidenmix is een combinatie van 3 krachtige kruiden: gedroogde valeriaanwortel, kattenkruid en matatabi. De mix is 100% natuurlijk en veroorzaakt een uitgelaten reactie bij je kat. De kruiden ontspannen haar, verlagen stress en moedigen haar aan tot spelen. Vul je kattenspeeltjes bij met deze magische mix en ontdek wat er gebeurt!

Video afspelen

Barry

Met het BARRY speeltje kan je kat naar hartenlust spelen, trappen en knuffelen. Dit schattige speeltje in beervorm is gemaakt van zachte pluche.

 

De vorm van dit speeltje bootst perfect de vorm en grootte na van de natuurlijke prooien van onze katten in het wild. Daardoor kunnen onze katten de manier nadoen waarop zij met prooien omgaan. Je kat zal BARRY vastklemmen met haar voorpoten en er dan in bijten en ertegen trappen met haar krachtige actherpoten.

 

BARRY heeft ook een lus op zijn hoofd zodat je hem aan onze telescopische CONNOR-hengel kan vastmaken. Een must-have voor elke kat.

Video afspelen over Top view of a brown cat on a wooden floor. Between its paws a brown fluffy Happy Cats toy.

RAFF

Met het RAFF trappelkussen kan je kat naar hartenlust spelen, trappen en knuffelen. Dit schattige speeltje in vosvorm is gemaakt van zachte pluche.

 

De vorm van dit speeltje bootst perfect de vorm en grootte na van de natuurlijke prooien van onze katten in het wild. Daardoor kunnen onze katten de manier nadoen waarop zij met prooien omgaan. Je kat zal RAFF vastklemmen met haar voorpoten en er dan in bijten en ertegen trappen met haar krachtige achterpoten.

 

RAFF heeft ook een lus op zijn hoofd zodat je hem aan onze telescopische CONNOR-hengel kan vastmaken. Een must-have voor elke kat.

Video afspelen over A cat laying on a wooden floor, between its paws a white plush Happy Cats toy.

FINN

Met het FINN speeltje kan je kat naar hartenlust spelen, trappen en knuffelen. Dit schattige speeltje in visvorm is gemaakt van zachte pluche.

 

De vorm van dit speeltje bootst perfect de vorm en grootte na van de natuurlijke prooien van onze katten in het wild. Daardoor kunnen onze katten de manier nadoen waarop zij met prooien omgaan. Je kat zal FINN vastklemmen met haar voorpoten en er dan in bijten en ertegen trappen met haar krachtige achterpoten.

 

FINN heeft ook een lus op zijn hoofd zodat je hem aan onze telescopische CONNOR-hengel kan vastmaken. Een must-have voor elke kat.

Video afspelen

PAHVI

PAHVI is een klein kartonnen kattenspeeltje met een jute touw. Een schattig prooitje dat makkelijk kan worden vastgemaakt aan de CONNOR-hengel om er een jachtspelletje mee te spelen. Na afloop van de jacht haal je het speeltje van de hengel om de trapreactie van je kat uit te lokken die de spanning verlicht.

 

Katten spelen dolgraag met karton, dus zal dit speeltje je urenlang speelplezier geven en houdt je kat fit en gezond.

Video afspelen

MOOISJE

MOOSY is kattenspeeltje in de vorm van een muis en is een schattig prooitje dat je makkelijk aan de CONNOR hengel kunt bevestigen om er een interactief jachtspelletje mee te spelen.

Vervang je prooi af en toe om je kat geïnteresseerd te houden.

Na de jaagfase haal je de muis van de hengel om de trapreactie van je kat uit te lokken die de spanning verlicht.

Dit MOOSE speeltje is gemaakt van interieurstof met knisperfolie binnenin. Het zal je uren speelplezier geven en houdt je kat fit en gezond.

Video afspelen

CHUCK

CHUCK is gemaakt van vilt en heeft speelse pootjes. CHUCK is niet alleen geschikt om mee te spelen, maar ook als snackspeeltje. Vul CHUCK met de favoriete snacks van je kat en laat de zoektocht naar lekkers beginnen.

 

Deze leuke prooi kan gemakkelijk aan de CONNOR hengel worden bevestigd om een jachtspel te spelen. Na de jacht haal je het speeltje van de hengel om de opspringreactie van je kat op gang te brengen, wat de spanning verlicht. Het houdt je kat fit en gezond.


Let op! Vettige en natte snacks zijn niet geschikt voor CHUCK. Gebruik daarom de I LOVE HAPPY CAT SNACKS of andere droge snacks.

Video afspelen

ZORAN

ZORAN is een katvormig schopkussen gemaakt van teddystof. Deze extra grote kicker bevat een zakje waar je onze fantastische Happy Cats kruidenmix in kunt doen of een andere geur waar je kat dol op is.

 

Kruiden zoals gedroogde valeriaanwortel, kattenkruid en zilverliaan veroorzaken een opgewonden reactie waardoor je kat zijn prooi wil 'doden'. De vorm van ZORAN bootst perfect de vorm en grootte van natuurlijke prooien van katten in het wild na, waardoor je kat kan imiteren hoe hij met prooien omgaat. Je kat zal ZORAN stevig vastpakken met zijn voorpoten en er dan naar bijten en schoppen met zijn krachtige achterpoten. Een echte must-have voor elke kat!

Video afspelen

ZARA

ZARA is een extra groot schopkussen in de vorm van een kat, gemaakt van teddystof. ZARA bevat een zakje waar je onze fantastische Happy Cats kruidenmix in kunt doen of een andere geur die je kat lekker vindt.

 

Kruiden zoals gedroogde valeriaanwortel, kattenkruid en zilverliaan veroorzaken een opgewonden reactie waardoor je kat zijn prooi wil 'doden'. De vorm van ZARA bootst perfect de vorm en grootte van natuurlijke prooien van katten in het wild na, waardoor je kat kan imiteren hoe hij met prooien omgaat. Je kat zal haar ZARA stevig vastpakken met haar voorpoten en er dan in bijten en trappen met haar krachtige achterpoten. Een echte must-have voor elke kat!

Video afspelen

SIMON

SIMON is een driekleurige bal van fleece. Verstop de favoriete traktaties van je kat in het fleece en laat je kat spelenderwijs zoeken naar traktaties.

 

SIMON is niet alleen een superleuk speeltje, maar verrijkt ook het natuurlijke jachtinstinct van je kat.

Video afspelen

MILES

MILES is een bal gemaakt van maïsblad. Katten houden van natuurlijk materiaal en dat maakt MILES onweerstaanbaar voor katten.

 

Deze leuke prooi stimuleert het natuurlijke jachtinstinct van je kat.

Video afspelen

MIRA

MIRA is een kattenspeeltje dat bestaat uit een ring van schapenwol en een speelse staart van raffia. Katten houden van natuurlijk materiaal en dat maakt MIRA onweerstaanbaar voor katten.

 

Deze leuke prooi stimuleert het natuurlijke jachtinstinct van je kat.

Video afspelen

STELLA

STELLA is een klein kattenspeeltje in de vorm van een hart. Het is een schattige kleine prooi die je gemakkelijk aan de CONNOR hengel kunt bevestigen om een interactief jachtspel te spelen. Vervang je prooi af en toe om je kat geïnteresseerd te houden.

 

Na de jachtfase haal je het speeltje van de stang om de opspringreactie van je kat uit te lokken, waardoor de spanning afneemt.

 

STELLA is gemaakt van teddy en bevat kreukelfolie. Het zal je kat uren speelplezier geven en je kat fit en gezond houden.

Video afspelen

ALAN

ALAN is een stijlvol grijs driehoekig speelhuis. Het vormt een fantastische verstopplek en de vele kijkgaten maken een verstoppertje spelen nog leuker.

 

Dankzij de klittenbandstrips is de vilten ALAN-kubus eenvoudig in elkaar te zetten en op te bergen na gebruik. Combineer ALAN met de NALA speelkubus voor nog meer speelplezier!

Video afspelen

CHARLIE

CHARLIE is een bal van vilt. Deze leuke prooi stimuleert het natuurlijke jachtinstinct van je kat. CHARLIE is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

spelen & jagen

Spelen en jagen is de ultieme uitdaging voor je kat als jager. Jagen is de ultieme weg naar een gelukkige kat. Spel bootst het hele jachtproces na, houdt je kat fit, maakt gezonde stoffen vrij en verlicht stress bij je kat.

 

Bij het jagen achtervolg je een bewegende prooi, wat je kunt nabootsen met de telescoopstang CONNOR.
Onze klein speelgoed ALFIE, VROLIJKE KATTEN, ELAND, PAHVI, JUNI, JAVE, JOY, STELLA, MIRA & MILES zijn ook gemakkelijk aan de hengel te bevestigen. 

 

Eenmaal gevangen wil je kat haar prooi doden en vervolgens opeten, wat ze doet door te bijten, likken en schoppen.
Onze schoppende kussens ZENO, ZOEY, ZORAN, ZARA, BARRY, RAFF, FINN en navulbaar zakje IK BEN DOL OP HAPPY CATS ETUI & POCHETTE zal deze acties activeren met geur.

 

SIMON & CHUCK kan worden gebruikt om het voedingsproces spelenderwijs te verbeteren. Je kat zal op een leuke en interactieve manier moeten werken voor zijn eten!

 

De geuren van specifieke kruiden hebben een positief effect op het welzijn van katten. De ultieme geur wordt bekomen door een HAPPY CAT HERB MIX van gedroogde valeriaan, kattenkruid en matatabi. Katten geraken snel gewend aan prooien die ze al eens gevangen hebben, daarom is het nodig om speeltjes en geuren te roteren zodat ze interessant blijven.

schuilen

Katten hebben graag controle over hun eigen veiligheid, wat ze voornamelijk doen door zich te verstoppen.

Een noppenmat DAISY om het kattengrit tegen te houden en een grote metalen schep DYLAN maken het geheel compleet. blokje NALA & ALAN spelen met verschillende in- en uitgangen en veel kijkgaten is ideaal om je te verstoppen en te spelen.