verzorging

Houd de vacht van je kat in onberispelijke staat met deze selectie van borstels en kammen, speciaal ontworpen om de gezondheid en het welzijn van de vacht van uw kat voorop te stellen.

collectie

ontworpen

in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

ontworpen in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

Video afspelen

adam

Met de ADAM kam kun je de vacht van je kat gezond en sterk houden. Door dagelijks met ADAM te kammen voorkom je klitvorming.

 

Kam verticaal, van onder naar boven, op kleine vachtgedeelten zodat je jouw kat geen pijn doet. Je kat heeft een ongelooflijk gevoelige huid en vacht met miljoenen receptoren. Zorg er dus voor dat je bij het gebruik van deze kam nooit haren uittrekt die nog vastzitten aan het lichaam van je kat.

 

De ADAM kam heeft een ergonomische handgreep en gemaakt van FSC-gecertificeerd beukenhout.

Video afspelen

Arthur

Met de ARTHUR slickerborstel kun je moeiteloos overtollige haren en klitten uit de vacht van je kat verwijderen. Dankzij de kleine oppervlakte kun je op moeilijke plaatsen borstelen zoals onder de oksels of achter de oren. De zeer dunne en gebogen pinnen dunnen de dikke ondervacht zachtjes uit zonder huidirritatie.

 

ARTHUR is uiterst geschikt voor langharige katten. Borstel je viervoetige vriend regelmatig om de vacht glanzend en gezond te houden.

 

De ARTHUR slickerborstel heeft een ergonomische handgreep en gemaakt van FSC-gecertificeerd beukenhout.

Video afspelen

APRIL

De APRIL pinnenborstel is een handige manier om de vacht van je kat te ontwarren nog vóór er klitten ontstaan. Borstel de vacht laag per laag; begin bij de uiteinden van het haar en borstel steeds dichter naar de huid toe. De roestvrije stalen pinnen maken de vacht voorzichtig schoon. Borstel regelmatig om de vacht van je kat glanzend en gezond te houden.


De APRIL pinnenborstel is een professioneel verzorgingsproduct met een ergonomisch handvat van FSC-gecertificeerd beukenhout. 

Video afspelen

amber

De AMBER verzorgingshandschoen vormt de beste manier om loszittende haren uit de vacht van je kat te verwijderen. Ja, zo eenvoudig is het! Vachtverzorging met het juiste gereedschap is van essentieel belang voor een gezonde vacht. Deze mooie zachte handschoen van microvezel is in feite de enige bewezen manier om loszittende haren uit de vacht van je kat te verwijderen en hij helpt om de rest van de vacht van je kat intact, gezond en onbeschadigd te houden. Het is ook een heerlijke manier om de band met je kat te versterken!

 

Instructies: maak de handschoen een beetje vochtig en strijk om de paar dagen over de vacht van je kat.

 

Bovendien is de handschoen zeer nuttig om je oudere kat te helpen bij de vachtverzorging, vooral achteraan het lichaam en rond de staart en achterpoten.

Video afspelen

lou

LOU is een socialisatietool om je kat te aaien. Katten worden graag met LOU geaaid.

 

De socialisatietool is ook ideaal om angstige of bange katten of kittens te trainen en te socialiseren of gewoon om de band met je kat te versterken en te vergroten.

 

Katten communiceren met geuren. Door te krabben of hun hoofd tegen een voorwerp te wrijven laten ze feromonen vrij in de omgeving. De LOU socialisatietool stimuleert de feromoonproductie van je kat.

verzorging

De juiste basis vachtverzorging zorgt ervoor dat kammen een leuke ervaring is, dat de kat een gezondere vacht heeft en minder kans maakt op klitten. Een combinatie van een kam met brede tanden ADAM, een slickerborstel ARTHUR en een pinnenborstel APRIL is de ideale set voor vachtverzorging bij jouw kat.

 

Als afwerking kun je onze microvezel handschoen AMBER gebruiken.

Door deze lichtjes te bevochtigen, verwijder je losse haartjes.