wonen & relaxen

Katten moeten ontspannen en stress verminderen. Deze reeks krab- en rustitems doet precies dat terwijl ze er ook prachtig uitzien in uw huis.

collectie

ontworpen

in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

ontworpen in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

Video afspelen

OLIVER

Katten zijn DOL op hangmatten want ze vormen een erg rustgevende, doorhangende oppervlakte waarin katten dolgraag slapen en rusten. OLIVER is een mooie, moderne en minimalistische hangmat voor de radiator of boxspring die op dat gegeven inspeelt.


Dankzij de verstelbare klemmen kan ze bij de meeste radiatorontwerpen en bedtypes worden gebruikt. Door haar metalen kader heeft de hangmat een stevige structuur. Het ligoppervlak bestaat uit een mooie interieurstof en kan met ritsen aan het frame worden bevestigd (max. gewicht 10kg). Katten houden er enorm van om in je buurt te slapen, dus hoe cool is het dat zij hun eigen bed kunnen hebben, dicht bij jou!

De hangmat kan worden vervangen door onze hangmatvulling, die verkrijgbaar is in drie kleuren: grijs, zwart en wit.

 


Ben je op zoek naar andere hangmatten? OLIVER heeft een broer OTIS en een zus OLIVIA die respectievelijk passen aan de muur en aan het raam.

Video afspelen over A white cat sleeping on the OTIS wall mounted hammock.

OTIS

OTIS is een mooie, moderne en minimalistische wandhangmat die op dat gegeven inspeelt en die je kat een comfortabel verhoogd rustplaatsje geeft. Ideaal voor je katachtige vriend want katten houden graag alles wat in en rond het huis gebeurt in het oog, voor hun veiligheidsgevoel is het belangrijk dat ze dat kunnen doen!


Door haar metalen kader heeft de hangmat een stevige structuur die dankzij de bijgevoegde schroeven en plugs makkelijk op elke muur kan worden vastgemaakt. Het ligoppervlak bestaat uit een mooie interieurstof en kan met ritsen aan het frame worden bevestigd (max. gewicht 10kg).

De hangmat kan worden vervangen door onze hangmatvulling, die verkrijgbaar is in drie kleuren: grijs, zwart en wit.

 

OTIS heeft een broer OLIVER en een zus OLIVIA die respectievelijk passen aan de radiator/het bed en aan het raam.

Video afspelen over A cat laying down on the OLIVIA window mounted hammock.

Olivia

OLIVIA is een mooie, moderne en minimalistische raamhangmat die op dat gegeven inspeelt en die je kat een comfortabel verhoogd rustplaatsje geeft. Ideaal voor je katachtige vriend want katten houden graag alles wat in en rond het huis gebeurt in het oog, voor hun veiligheidsgevoel is het belangrijk dat zij dat kunnen doen!

Door haar metalen kader heeft de hangmat een stevige structuur. Er zijn 4 sterke zuignappen bijgevoegd (max. gewicht 10kg) waarmee de hangmat aan eender welk raam kan worden vastgemaakt. Het ligoppervlak bestaat uit een mooie interieurstof en kan met ritsen aan het frame worden bevestigd.

De hangmat kan worden vervangen door onze hangmatvulling, die verkrijgbaar is in drie kleuren: grijs, zwart en wit.

 

OLIVIA heeft twee broers, OLIVER end OTIS, die respectievelijk passen aan de radiator/het bed en aan de muur.

Video afspelen

david

De DAVID wandelementen zijn geweldig om een kattenmuur te maken. Katten zijn boomklimmers die graag de hoogte in gaan. Zij hebben een uitkijkpost nodig en voelen zich veiliger op een hoogte dan op de vloer.

De wandplanken DAVID zijn gemaakt van golfkarton en je katachtige vriend zal er dol op zijn want ze zijn van haar favoriete materiaal gemaakt. DAVID planken kunnen overal naar je eigen smaak op de muur worden aangebracht.

Creëer een kattenwand op maat van je kat door de 3 verschillende vormen te combineren: als een ren- en krabplank, springplank of golvende rustplaatsjes. De metalen houder is erg stijlvol, makkelijk te installeren en het kartonnen element kun je vervangen als het versleten is.

 

DAVID-elementen zijn verkrijgbaar in twee kleuren.

Video afspelen

FAYE

FAYE is een "playground" en krablounge met twee verdiepingen dat gemaakt is van stevig golfkarton en die je kat zeker op prijs zal stellen, want katten zijn DOL op karton!

De zijkanten van MDF geven het een luxe uitstraling en extra stevigheid. De drie onderdelen ervan kunnen gecombineerd of verspreid over het hele huis worden gebruikt.

Katten kunnen boven op FAYE een dutje doen, hem als een tunnel gebruiken, hun nagels verzorgen of hun feromonen erop afwrijven om stress te verlagen!

FAYE is verkrijgbaar in twee kleuren.

Video afspelen

archie

Happy Cats zijn DOL op karton! Het is warm, zacht en neemt gemakkelijk de feromonen van je kat op! ARCHIE is een tweedelige krabplank en -lounge die gemaakt is van golfkarton en die je kat dus zeker op prijs zal stellen. De zijkanten van MDF geven het een luxe uitstraling en extra stevigheid.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de golvende, op een 8 lijkende vorm het meest geliefde oppervlak is om te krabben! Katten kunnen boven op ARCHIE een dutje doen, of hun nagels verzorgen of feromonen afwrijven om stress te verlagen! Over het hele huis meerdere krabobjecten aanbieden vormt ook de beste remedie tegen ongewenst krabgedrag.

ARCHIE bestaat uit 2 aparte elementen die je op verschillende plaatsen kan zetten, vooral in doorgangen en vlak naast de sofa om je kat ertoe te verleiden haar ARCHIE te gebruiken in plaats van jouw zetel of gordijnen.

ARCHIE is verkrijgbaar in twee kleuren. 

Video afspelen

maeve

MAEVE is een zacht rond dekentje dat je kat de mogelijkheid geeft om haar eigen bed te hebben boven op jouw bed! Het helpt om je lakens vrij van kattenhaar te houden en geeft je kat een veilige en vertrouwde slaap- en rustplaats. De ronde vorm is perfect want katten zijn geneigd zich bij het slapen in een mooi bolletje te rollen :).
Onze MAEVE heeft een zachte teddystof en een plat oppervlak, want katten liggen liever op een plat dan op een bol kussen. Je kan het dekentje op de witte of de zwarte kant draaien.

Video afspelen

FREYA

Katten zijn DOL op karton en verhoogde ruimtes, dus kun je nooit genoeg stressverlagende FREYA krabblokken in huis hebben.

 

Deze krabblok is verkrijgbaar in twee groottes.

 

Hij doet ook dienst als een platform waarop je kat kan eten, drinken of rusten. Door zijn kubusvorm en oogstrelende bedrukking past hij makkelijk in elk interieur.

Video afspelen

JESS

JESS is een mooie stijlvolle, platte en ronde mand. JESS is gemaakt van katoentouw en katten slapen liever op een vlak dan op een bolvormig oppervlak.

Met JESS geef jij je kat een veilige, knusse slaapplaats.

JESS is verkrijgbaar in vier kleuren.

Video afspelen

odillia

ODILLIA is een multifunctionele schuil- en loungeplek voor je kat. ODILLIA is gemaakt van stevig zwart metaal en bevat drie hangmatten. De hangmatten zijn gemakkelijk te bevestigen dankzij de ritsen (max. gewicht 10kg).

Omdat de hangmatten op verschillende manieren bevestigd kunnen worden, creëer je zelf de ideale plek voor je kat.

De hangmatten kunnen worden vervangen door onze hangmatnavullingen, die verkrijgbaar zijn in drie kleuren: grijs, zwart en wit.

krabben

Katten krabben doorheen hun omgeving om hun nagels te verzorgen en geuren af te zetten, maar ze krabben voornamelijk ook om stress te ontladen. Best voorzie je horizontale en verticale krablocaties doorheen je huis, klein en groot zoals ARCHIE, FREYA en FAYE.

klimmen

Katten zijn boomklimmers, ze houden van hoogtes want daar is het veiliger dan op de grond en hebben ze een exclusief uitzicht op de omgeving. De wandplankjes DAVID zijn de ideale oplossing om meer hoogtes beschikbaar te maken voor je kat, ze zijn snel te monteren op de muur en zo kan er zelf een parcours samengesteld worden.


Kleine opstapjes en krabblokken zoals FREYA die doorheen het huis op doorgangen worden geplaatst zorgen ervoor dat je kat even tot rust kan komen.

relaxen & slapen

Katten slapen waar ze maar willen in huis.
Door de juiste slaapplaatsen aan te bieden, kunnen we katten aanmoedigen om op bepaalde plekken te slapen waar ze zich helemaal veilig voelen.

Hangmanden, zoals OLIVER, OTIS, OLIVIA & ODILLIA zijn absoluut favoriet omdat katten dol zijn op hangende oppervlakken.

Wil je je kat naar een bepaalde plek lokken om de rest van je bank of bed schoon te houden? Dan is de ronde ruit MAEVE of de ronde mand JESS is een geweldige oplossing, omdat ze de neiging hebben om op ronde warme stoffen te gaan liggen.