spelen & jagen

Hoe houd je jouw kat fit en gelukkig? Deze selectie van prachtig ontworpen kattenspeeltjes zou wel eens het antwoord kunnen zijn.

collectie

designed

in collaboration with

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

ontworpen in samenwerking met

kattengedragstherapeut Anneleen Bru

Video afspelen

NALA

NALA is een stijlvolle grijze speelkubus. Hij vormt een fantastische verstopplaats of een heerlijk speeltje dat makkelijk rolt, want hij is gemaakt van vilt en is daardoor zo licht. Door de vele kijkgaten wordt een verstop- en jachtspelletje nog zoveel leuker. De gaten zijn op specifieke voor de kat geschikte plaatsen aangebracht, zodat zij zich veilig en altijd in controle voelt. Dankzij de velcrostrips is de vilten NALA-kubus makkelijk in elkaar te zetten en op te bergen na gebruik.

Video afspelen

CONNOR

De CONNOR is het ultieme jachtspeeltje voor Happy Cats. De 97cm lange telescopische en flexibele hengel is voorzien van een 90cm lange koord en een kartonnen vliegende prooi. Die prooi vliegt en klinkt net als een echte vogel!

Dit spel houdt de kat fit en verlaagt stress. Dit CONNOR-speeltje wordt gebruikt voor de eerste van drie jachtfases: een prooi achternazitten! De tweede fase is het 'doden' van de prooi, de derde fase is het opeten ervan. Wat is het geheim om succes te hebben? Je kat mag de prooi niet vangen. Je kan de prooi in de lucht laten vliegen of over de vloer bewegen. Doe dit ongeveer 5 tot 7 keer per dag gedurende 2 tot 5 minuten.

Je kunt ook ander speeltjes aan de CONNOR hengel bevestigen.

Video afspelen

ZENO & ZOEY

Met het ZOEY of ZENO trapkussen kan je kat naar hartenlust spelen, trappen en knuffelen. Dit schattige katvormige speeltje is gemaakt van teddystof en katoen.

 

Het kussen heeft knisperfolie in zijn lijfje en bevat een zakje waarin je onze fantastische Happy Cats kruidenmix kan stoppen of een andere geur die je kat graag heeft. Kruiden zoals gedroogde valeriaanwortel, kattenkruid en matatabi veroorzaken een uitgelaten reactie die ervoor zorgt dat je kat haar prooi wil 'doden'.

 

De vorm van dit speeltje lijkt perfect op de vorm en grootte van natuurlijke prooien van katten in het wild, waardoor je kat kan imiteren hoe zij met een prooi omgaat. Je kat zal het speeltje stevig vastpakken met haar voorpoten en er dan in bijten en ertegen trappen met haar krachtige achterpoten. Een echte must-have voor elke kat.

Video afspelen

ALFIE

ALFIE is een klein kattenspeeltje in de vorm van een kat. Het is een schattig prooitje dat je makkelijk aan de CONNOR hengel kunt bevestigen om er een interactief jachtspelletje mee te spelen. Vervang je prooi af en toe om je kat geïnteresseerd te houden. Na de jaagfase haal je het speeltje van de hengel om de trapreactie van je kat uit te lokken die de spanning verlicht.

Dit ALFIE speeltje is gemaakt van interieurstof met knisperfolie binnenin. Het zal je uren speelplezier geven en houdt je kat fit en gezond.

Video afspelen

HAPPY CATS

De HAPPY CATS zijn kleine canvas speeltjes met een belletje en een leuke kattentekening. De tekening komt uit de boeken van Anneleen Bru. Een schattig prooitje dat je makkelijk kan vastmaken aan de CONNOR-hengel om er een jachtspelletje mee te spelen. Na afloop van de jacht haal je het speeltje van de hengel om de trapreactie van je kat uit te lokken die de spanning verlicht. Het zal je urenlang speelplezier geven en houdt je kat fit en gezond. 

Video afspelen

JUNE, jave & joy

JUNE, JAVE & JOY zijn kleine kattenspeeltjes gemaakt van teddystof met speelse waterhyacint-accenten.

 

Het is een schattig prooitje dat makkelijk kan worden vastgemaakt aan de CONNOR-hengel om er een jachtspelletje mee te spelen. Na afloop van de jacht haal je het speeltje van de hengel om de trapreactie van je kat uit te lokken die de spanning verlicht. Het zal je urenlang speelplezier geven en houdt je kat fit en gezond. 

Video afspelen

happy cat pouch

De I LOVE HAPPY CATS buidel is een handig zakje gecombineerd met de fantastische Happy Cats kruidenmix van 3 krachtige kruiden: gedroogde valeriaanwortel, kattenkruid en matatabi. De mix is 100% natuurlijk en veroorzaakt een uitgelaten reactie bij je kat.

 

Vul de buidel met de kruidenmix en stop hem in een doos met kattenspeeltjes. De speeltjes nemen de geuren op en je kat zal ze als nieuw ervaren! De Happy Cats kruidenmix ontspant je kat, verlaagt stress en moedigt haar aan tot spelen.

Video afspelen

happy cat HERB mix

Deze fantastische Happy Cats kruidenmix is een combinatie van 3 krachtige kruiden: gedroogde valeriaanwortel, kattenkruid en matatabi. De mix is 100% natuurlijk en veroorzaakt een uitgelaten reactie bij je kat. De kruiden ontspannen haar, verlagen stress en moedigen haar aan tot spelen. Vul je kattenspeeltjes bij met deze magische mix en ontdek wat er gebeurt!

Video afspelen

Barry

Met het BARRY speeltje kan je kat naar hartenlust spelen, trappen en knuffelen. Dit schattige speeltje in beervorm is gemaakt van zachte pluche.

 

De vorm van dit speeltje bootst perfect de vorm en grootte na van de natuurlijke prooien van onze katten in het wild. Daardoor kunnen onze katten de manier nadoen waarop zij met prooien omgaan. Je kat zal BARRY vastklemmen met haar voorpoten en er dan in bijten en ertegen trappen met haar krachtige actherpoten.

 

BARRY heeft ook een lus op zijn hoofd zodat je hem aan onze telescopische CONNOR-hengel kan vastmaken. Een must-have voor elke kat.

Top view of a brown cat on a wooden floor. Between its paws a brown fluffy Happy Cats toy.

RAFF

Met het RAFF trappelkussen kan je kat naar hartenlust spelen, trappen en knuffelen. Dit schattige speeltje in vosvorm is gemaakt van zachte pluche.

 

De vorm van dit speeltje bootst perfect de vorm en grootte na van de natuurlijke prooien van onze katten in het wild. Daardoor kunnen onze katten de manier nadoen waarop zij met prooien omgaan. Je kat zal RAFF vastklemmen met haar voorpoten en er dan in bijten en ertegen trappen met haar krachtige achterpoten.

 

RAFF heeft ook een lus op zijn hoofd zodat je hem aan onze telescopische CONNOR-hengel kan vastmaken. Een must-have voor elke kat.

FINN

Met het FINN speeltje kan je kat naar hartenlust spelen, trappen en knuffelen. Dit schattige speeltje in visvorm is gemaakt van zachte pluche.

 

De vorm van dit speeltje bootst perfect de vorm en grootte na van de natuurlijke prooien van onze katten in het wild. Daardoor kunnen onze katten de manier nadoen waarop zij met prooien omgaan. Je kat zal FINN vastklemmen met haar voorpoten en er dan in bijten en ertegen trappen met haar krachtige achterpoten.

 

FINN heeft ook een lus op zijn hoofd zodat je hem aan onze telescopische CONNOR-hengel kan vastmaken. Een must-have voor elke kat.

Video afspelen

PAHVI

PAHVI is een klein kartonnen kattenspeeltje met een jute touw. Een schattig prooitje dat makkelijk kan worden vastgemaakt aan de CONNOR-hengel om er een jachtspelletje mee te spelen. Na afloop van de jacht haal je het speeltje van de hengel om de trapreactie van je kat uit te lokken die de spanning verlicht.

 

Katten spelen dolgraag met karton, dus zal dit speeltje je urenlang speelplezier geven en houdt je kat fit en gezond.

Video afspelen

MOOSY

MOOSY is kattenspeeltje in de vorm van een muis en is een schattig prooitje dat je makkelijk aan de CONNOR hengel kunt bevestigen om er een interactief jachtspelletje mee te spelen.

Vervang je prooi af en toe om je kat geïnteresseerd te houden.

Na de jaagfase haal je de muis van de hengel om de trapreactie van je kat uit te lokken die de spanning verlicht.

Dit MOOSE speeltje is gemaakt van interieurstof met knisperfolie binnenin. Het zal je uren speelplezier geven en houdt je kat fit en gezond.

spelen & jagen

Spelen en jagen is de ultieme uitdaging voor jouw kat als jager. Jagen is de ultieme weg naar een gelukkige kat. Spel bootst het gehele jachtproces na, houdt je kat fit, maakt gezonde stofjes vrij en ontlaadt stress bij jouw kat. Het jachtproces bestaat uit jagen achter bewegende prooien die je kan nabootsen met de telescopische hengel CONNOR.

Onze kleine speeltjes ALFIE, HAPPY CATS, MOOSE, PAHVI, JUNE, JAVE & JOY zijn ook gemakkelijk aan de hengel te bevestigen.

 

Na de vangst, wil je kat haar prooi doodmaken en vervolgens opeten, dat doet ze door te bijten, likken en trappelen. Onze trappelkussens ZENO, ZOEY, BARRY, RAFF, FINN en het navulbare zakje I LOVE HAPPY CATS POUCH zetten deze acties in gang met geur.

 

De geuren van specifieke kruiden hebben een positief effect op het welzijn van katten. De ultieme geur wordt bekomen door een HAPPY CAT HERB MIX van gedroogde valeriaan, kattenkruid en matatabi. Katten geraken snel gewend aan prooien die ze al eens gevangen hebben, daarom is het nodig om speeltjes en geuren te roteren zodat ze interessant blijven.

 

 

schuilen

Katten hebben graag controle over hun eigen veiligheid, wat ze voornamelijk doen door zich te verstoppen.

Een speelkubus NALA of IVY met verschillende in- en uitgangen en verschillende kijkgaten is ideaal om te schuilen én te spelen.